Overig assortiment

Cucina il Centro

Wij willen ons profileren als totaalleverancier voor jouw warme drankenkaart. Hiervoor hebben wij een aantal exclusieve merken geselecteerd. Onze leveranciers zien wij als partners, die samen met ons er alles aan doen om jouw gasten de ultieme beleving te geven.

Biologische melk

Zuivelrijck

Zuivelrijck is een biologische melkboerderij in de buurt van Groningen. En al jarenlang onze vaste leverancier voor onze opschuimmelk, melkcups en honingstaafjes. Eigenaar René weet als geen ander wat jij als horecaondernemer wilt! TIP: wij gebruiken zelf de Biologische volle melk van Zuivelrijck voor onze ijskoffie.

Chocolade

Callebaut

Als je eenmaal Callebaut chocolade geproefd hebt, wil je echt niks anders meer. Ze noemen dit niet voor niets Belgian Finest. Een ware aanvulling voor jouw warme drankenkaart of verwerk je deze chocolade liever in je desserts? Cucina levert alle smaken callets.

Koekje

Hoppe

Een kopje koffie of thee is pas compleet met een lekker koekje of chocolaatje. Met Hoppe hebben wij hierin de juiste koekenbakker gevonden! Per stuk verpakt of los in een grote pot. Hoppe bakt koekjes die naar meer smaken!

Jouw eigen private label koekje? Ook dat kan!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IJskoffie

Pasqualini

Zodra het zonnetje gaat schijnen is het tijd voor Pasqualini IJskoffie! Deze ijskoude versnapering maak je in een handomdraai met behulp van onze SPM slush machines. Een aanwinst voor jouw voorjaars menukaart.

Benieuwd hoe het echt werkt of gewoon een keertje proeven?