Thee

Een kopje exclusiviteit serveren

Dat is wat je als horecaondernemer wilt! Met de horeca theeconcepten van PAPER & TEA en BRADLEYS heeft Cucina al jaren een trouw samenwerkingsverband. Benieuwd welk concept er bij jou past?

Thee

Paper and tea

Met inmiddels vijf theewinkels in Duitsland is P&T zich aan het vestigen in de top van de theemarkt. Deze duurzame thee van zeer hoge kwaliteit heeft een zeer breed assortiment losse theeën.

Het leuke aan deze thee is dat alle smaken zowel los (ook wel verse thee genoemd) als in handgeweven katoenen zakjes te verkrijgen zijn; ideaal voor jou als horecaondernemer. Tea gebruikt geen plastic in de verpakkingsmaterialen en draagt op die manier bij aan een beter milieu en leefomgeving.

Thee

Bradleys

Bradley’s is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend horeca theemerk in Nederland. Het heeft inmiddels drie verschillende theelijnen, met in iedere lijn een breed smaakassortiment.

Perfect in combinatie met het gelikte servies, die je bij Cucina altijd in bruikleen krijgt verstrekt bij afname van Bradley’s thee. Dat maakt jouw keuze voor Bradley’s een stuk makkelijker. De theelijnen zijn Fairtrade of biologisch gecertificeerd en komen uitsluitend van de theeplantages in Sri Lanka.